office@waldbach.nl • +31 6 81377157

Bij Studio Waldbach hebben we een passie voor het vergroten van de online en offline zichtbaarheid van je merk. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van visuele identiteit, drukwerk, webontwikkeling en meer, zijn we toegewijd om uw merk mooier, betrouwbaarder en effectiever te maken.

Visuele identiteit, branding & implementatie VERWOORDEN, UITDRUKKEN EN CULTIVEREN

We gebruiken onze enorme ervaring - meer dan 20 jaar! - en originele, op maat gemaakte ontwerpbenaderingen om indrukwekkende visuele persona's te creëren die de unieke waarden en het onderscheidend vermogen van onze klanten weerspiegelen.

Het is ons vak om gedurfde en opvallende visuals te creëren die de aandacht trekken en inspireren tot connecties, waardoor de groei en het succes van onze klanten naar nieuwe hoogten worden gestuwd. Onze toewijding ligt in het leveren van uitmuntend design dat trends overstijgt en de tand des tijds doorstaat.

Compromisloze online aanwezigheid NAADLOZE MERKERVARING IN ALLE MEDIA

Bij Studio Waldbach maken we niet alleen websites; we creëren online merkervaringen. Wij versterken uw online aanwezigheid met de nieuwste webstandaarden, tools en beveiligingsstrategieën. Onze webdesign- en -ontwikkelingsoplossingen zijn niet alleen opvallend stijlvol en gebruiksvriendelijk, maar ook SEO-geoptimaliseerde krachtpatsers die bovenaan de ranglijsten staan. Omdat we geloven dat een goed ontwerp niet alleen esthetisch is, maar ook te maken heeft met de beste technologie en prestaties.

Wie is Waldbach? SOLOPRENEUR & TEAMPLAYER

Als dynamische creatieve kracht brengt Janne Wolterbeek (1976, Middelburg) zijn veelzijdige ontwerptalenten tot leven in Studio Waldbach. Hoewel hij meestal solo werkt, is hij altijd enthousiast om zijn krachten te bundelen met experts uit de meest uiteenlopende disciplines, zowel dichtbij als ver weg. In dit licht verwijst hij naar Studio Waldbach in het meervoud, wat de harmonieuze symfonie van samenwerking weerspiegelt.

Wanneer hij samenwerkt met getalenteerde en gepassioneerde programmeurs, on-point drukkers en een heleboel andere super getalenteerde mensen, gebeurt er iets magisch. Oh, en laten we onze geweldige klanten niet vergeten! Met hen werken is echt geweldig, een echt creatief avontuur waar we helemaal weg van zijn.

Een bescheiden selectie werk een visuele reis

Luister niet alleen naar wat er gezegd wordt, maar kijk ook naar wat er gedaan wordt! Onze collectie werk laat duidelijk onze vaardigheid zien in het creëren van aansprekende visuals, het vormgeven van digitale ruimtes en het bedenken van effectieve codes.

Scroll verder en beleef de wereld van Waldbach.

Sustainable investments JGM CAPITAL, AMSTERDAM

In het jaar 2021 bracht de briljante Marcel Versteeg zijn visionaire ideeën tot leven en richtte JGM Capital op - een opmerkelijke investeringsmaatschappij die zich volledig richt op de wereld van vastgoedontwikkelingen, met een nadruk op duurzaamheid.

Aan de basis van hun missie ligt een onwrikbare vastberadenheid om duurzaamheidsdoelen te bereiken. Ze doen dit door te investeren in het strategisch ontwerp, de bouw en de lange levensduur van vastgoedprojecten. Hun niveau van creativiteit en expertise kent geen grenzen, want ze blinken uit in het voldoen aan de verfijnde eisen van de luxe toerisme-industrie op wereldschaal.

Met passie en een enthousiaste aanpak geeft JGM Capital het landschap van onroerend goed een nieuwe vorm en drukt het een onuitwisbare stempel op de wereld.

De eigenzinnige kenmerken van het lettertype van het woordmerk van JGM zijn een directe verwijzing naar de Grotesken van eind 19e en begin 20e eeuw, een knipoog naar het statige eerste kantoorgebouw van JGM in Amsterdam Zuid, op een steenworp afstand van het beroemde Museumplein.

JGM Capital's primaire tint van hun visuele persona, het diepe zwart, belichaamt hun achtenswaardige en rigoureus solide benadering van beleggingsstrategieën. Deze ingenieuze mix van weelde en stijl verwijst subtiel naar de luxe en verfijning die de hoeksteen vormen van de zakelijke persoonlijkheid van JGM Capital.

JGM_CARDS_001_var01_004

Klik op de bovenstaande afbeelding om meer voorbeelden van onze output te bekijken.

DSC04847_WEB_02.jpg

Klik op de bovenstaande afbeelding om meer voorbeelden van onze output te bekijken.

De vriendelijke en gulle acties van de Everyday Earth deelnemers verspreidden zich wijd en zijd. Ze trokken de aandacht van Christian Estrosi, de gerespecteerde burgemeester van Nice, en zijn getalenteerde echtgenote, Laura Tenoudji. Laura is een gerenommeerde nieuwscorrespondente bij France 2, een Franse publieke zender. Samen besloten ze mee te doen aan een onderhoudend Plogging-evenement in het centrum van Nice op World Cleanup Day, een wereldwijde viering.

De zorgvuldig geplande evenementen van Everyday Earth trokken de aandacht van zowel de lokale als de nationale pers in Frankrijk. Hun opmerkelijke inspanningen werden zelfs erkend met een formele aanbeveling van de nationale Assemblée Générale.

In 2022 onderging Everyday Earth een grote transformatie en kwam tevoorschijn als Agirrr, een frisse en opwindende nieuwe versie. Aan het hoofd van deze geslaagde verandering stond niemand minder dan de creatieve Thierry Lebrun. Met zijn innovatieve ideeën leidde Lebrun de organisatie om lokale ploggingactiviteiten te promoten in verschillende steden langs de prachtige Cote d'Azur en zelfs daarbuiten. De ploggingevenementen van Agirrr hebben het landschap in verschillende gemeenten zoals Nice, Cagnes, Cannes en Lyon verbeterd.

Every day is Earth Day Everyday Earth / Agirrr

Everyday Earth kwam tot leven in 2018, dankzij de briljante geesten van Bela Hatvany en Wim Kiezenberg. Bela, een doorgewinterde software engineer, en Wim, een marketing savant en design maestro, bundelden hun krachten met een gemeenschappelijk doel - om onze Moeder Aarde gezonder en harmonieuzer te maken. Everyday Earth is niet alleen een platform, het is een plek waar gesprekken tot leven komen. Ze discussiëren gepassioneerd over belangrijke onderwerpen zoals afvalvervuiling en sociale ongelijkheid omdat ze geloven in het samen creëren van verandering. 

Om een betere toekomst te creëren, voelde iedereen zich gemotiveerd om zijn woorden om te zetten in daden. De prachtige straten van Nice waren getuige van een ingrijpende verandering toen mensen een nieuwe trend begonnen genaamd "plogging" - een combinatie van joggen en zwerfafval opruimen. En dit was nog maar het begin. Everyday Earth omarmde de geest van vriendelijkheid met concepten als "pay-it-forward", het brengen van hulp aan mensen in nood, waaronder daklozen. Daarnaast bracht Everyday Earth een lokale munteenheid voort, met als doel de lokale economie nieuw leven in te blazen.

Nieuwe projecten worden spoedig toegevoegd. #buildinpublic

English