office@waldbach.nl • +31 6 81377157

For a cleaner and fairer world

Everyday Earth / Agirrr

Every day is earth day!

—————————

De logo’s van het Cleanup Festival Nice en de Nice Plogging zijn ontworpen door de zeer getalenteerde vriend en collega Petar Kruit.

Begin 2018 opgericht door Bela Hatvany en Wim Kiezenberg in Nice, Frankrijk, zet Everyday Earth zich in voor een betere wereld op zowel economisch als ecologisch vlak. Ze zwengelt de conversatie aan maar onderneemt ook daadwerkelijk actie.

Onder andere met meetups, maar ook op straat, met Nice Plogging, sportief hardlopen of wandelen en tegelijkertijd de straten opruimen. Dit werd een groot succes en is inmiddels uitgebreid naar steden als Antibes, Cagnes en Lyon. Ook wordt er een bos, rijk aan diversiteit, aangelegd aan de rand van het schitterende Saint-Paul-De-Vence: Forêts d’abondance.

Waldbach draagt zorg voor de huisstijl, met een logo met flexibele inzetbaarheid, zo kan in dezelfde herkenbare stijl logo’s voor verscheidene initiatieven worden vervaardigd. Tevens ontwikkelde Waldbach een website met een beheer-module en een besloten forum voor leden, ontwikkeld door Mathieu Perino. Voorts werden vele andere materialen ontworpen, zoals jaarverslagen, brochure, posters, uitnodigingen en zo meer.

Mocht je meer willen weten over dit project, neem dan contact op met Waldbach.