office@waldbach.nl • +31 6 81377157

est. MM

Waldbach.

Meer dan ontwerp!
Waldbach is misschien de Duitse oorsprong van mijn achternaam, Wolterbeek, maar dat weten we niet zeker. Hoe dan ook, mijn voornaam is Janne. Goed je hier te zien! Ik ben een creatieve denker en maker, in vele disciplines. Ik kan me niet op één ding concentreren, verkenning in verschillende creatieve en technologische richtingen wakkert mijn intellectuele nieuwsgierigheid aan. Gemengd met een flinke dosis empathie krijg je pas echt goed en effectief design. Het gaat om zowel het hart als het verstand.
Het liefst houd ik mij bezig met het ontwerpen van een logo, het bedenken en ontwerpen van een visuele taal eromheen, in bijna alle denkbare media uitingen. In essentie, esthetiek die indruk maakt en onthouden kan worden. Of het nu gaat om een compacte of uitgebreide website, diverse soorten drukwerk, of diverse uitingen op het scherm; het doel is om de visuele communicatie te verheffen op een manier die het aanzien van de merken en ondernemingen van mijn cliënten in positieve zin verandert. Ik verwelkom je om een kijkje te nemen in mijn portfolio hieronder, maar wees je ervan bewust dat het altijd wordt uitgebreid met projectinzichten en nieuw werk dat het verdient om gezien, en als je wilt, gedeeld te worden.
Mijn thuis. Middelburg, Zeeland.

Door de jaren heen, meer dan 20 jaar inmiddels, heeft Waldbach ruimschoots ervaring opgedaan in de volgende kennisgebieden:

Nederlands
Skip to content