est. MM

Waldbach.

Meer dan ontwerp!

Waldbach is misschien de Duitse oorsprong van mijn achternaam, ‘ Wolterbeek, maar dat weten we niet zeker. Hoe dan ook, mijn voornaam is Janne. Goed je hier te zien!

Ik ben een creatieve denker en maker, in vele disciplines. Ik kan me niet op één ding concentreren, verkenning in verschillende creatieve en technologische richtingen wakkert mijn intellectuele nieuwsgierigheid aan. Gemengd met een flinke dosis empathie krijg je pas echt goed en effectief design. Het gaat om zowel het hart als het verstand.

Het liefst houd ik mij bezig met het ontwerpen van een logo, het bedenken en ontwerpen van een visuele taal eromheen, in bijna alle denkbare media uitingen.

In essentie, esthetiek die indruk maakt en onthouden kan worden. Of het nu gaat om een compacte of uitgebreide website, diverse soorten drukwerk, of diverse uitingen op het scherm; het doel is om de visuele communicatie te verheffen op een manier die het aanzien van de merken van mijn cliënten verandert.

Ik verwelkom je om een kijkje te nemen in mijn portfolio hieronder, maar wees je ervan bewust dat het altijd wordt uitgebreid met projectinzichten en nieuw werk dat het verdient om gezien, en als je wilt, gedeeld te worden.

Mijn thuis. Middelburg, Zeeland.

Door de jaren heen, meer dan 20 jaar inmiddels, heb ik ruimschoots ervaring opgedaan in de volgende kennisgebieden:

  • Grafisch ontwerp
  • Logo & huisstijl design
  • Web design & ontwikkeling
  • WordPress & Woocommerce
  • Video editing & animatie
  • 3D design

Grafisch Ontwerp

Mooi, mooier, mooist!

Grafisch ontwerp is het proces van het creëren van visuele inhoud om boodschappen over te brengen. Ontwerpers gebruiken typografie, kleur en beeldmateriaal om unieke visuele composities te maken die een boodschap kunnen overbrengen of een bepaalde reactie bij kijkers kunnen oproepen.

Grafisch ontwerp is een belangrijk instrument voor bedrijven van elke omvang. Effectief grafisch ontwerp kan bedrijven helpen zich te onderscheiden van de concurrentie, hun merkboodschap over te brengen en hun producten of diensten te verkopen.

Bedrijven die voorop willen blijven lopen, moeten overwegen te investeren in grafisch ontwerp. Een professionele grafisch ontwerper kan helpen bij het maken van een visueel aantrekkelijke en effectieve marketingcampagne, website, of productverpakking. Grafisch ontwerp kan bedrijven ook helpen met opleidingsmateriaal voor werknemers, jaarverslagen en andere interne communicatie.

Web Design

Voor alle devices

Als professioneel webdesigner bied ik een volledig scala aan diensten om mijn klanten te helpen mooie, functionele websites te maken die hun doelen bereiken.

Of u nu hulp nodig heeft bij het ontwerpen van een nieuwe website, het herontwerpen van een bestaande website, of iets daartussenin, ik ben er om u te helpen.

Mijn diensten omvatten alles van creatief advies en webontwerp tot ontwikkeling en implementatie. Ik werk nauw samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat hun websites niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en effectief.

Als u op zoek bent naar een partner om u te helpen een succesvolle online aanwezigheid te creëren, nodig ik u uit contact met mij op te nemen om meer te weten te komen over mijn diensten op het gebied van webdesign en -ontwikkeling. 

En Meer...

Bedenk het, Waldbach maakt het

Als u op zoek bent naar hoogwaardige diensten op het gebied van 3D-ontwerp, -animatie en -videobewerking, dan bent u bij Waldbach ook aan het juiste adres. In mijn studio ben ik trots op het produceren van topkwaliteit werk dat voldoet aan en overtreft de verwachtingen van mijn klanten.

Waldbach is een zeer bekwaam en ervaren professional die uitblinkt in meerdere vakgebieden. Of u nu hulp nodig hebt bij 3D-modellering, animatie, rendering of video-editing, Waldbach kan de klus — met oog voor detail — snel en efficiënt klaren.

Wat Waldbach onderscheidt van andere studio’s is mijn aandacht voor detail en mijn toewijding aan klanttevredenheid. Waldbach begrijpt dat elke klant uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom neem ik de tijd om uw eisen te begrijpen en een oplossing op maat te leveren die precies aan uw eisen voldoet.