office@waldbach.nl • +31 6 81377157

JGM CAPITAL

In het jaar 2021 bracht de briljante Marcel Versteeg zijn visionaire ideeën tot leven en richtte JGM Capital op - een opmerkelijke investeringsmaatschappij die zich volledig richt op de wereld van vastgoedontwikkelingen, met een nadruk op duurzaamheid.

Aan de basis van hun missie ligt een onwrikbare vastberadenheid om duurzaamheidsdoelen te bereiken. Ze doen dit door te investeren in het strategisch ontwerp, de bouw en de lange levensduur van vastgoedprojecten. Hun niveau van creativiteit en expertise kent geen grenzen, want ze blinken uit in het voldoen aan de verfijnde eisen van de luxe toerisme-industrie op wereldschaal.

Met passie en een enthousiaste aanpak geeft JGM Capital het landschap van onroerend goed een nieuwe vorm en drukt het een onuitwisbare stempel op de wereld.

De eigenzinnige kenmerken van het lettertype van het woordmerk van JGM zijn een directe verwijzing naar de Grotesken van eind 19e en begin 20e eeuw, een knipoog naar het statige eerste kantoorgebouw van JGM in Amsterdam Zuid, op een steenworp afstand van het beroemde Museumplein.

JGM Capital's primaire tint van hun visuele persona, het diepe zwart, belichaamt hun achtenswaardige en rigoureus solide benadering van beleggingsstrategieën. Deze ingenieuze mix van weelde en stijl verwijst subtiel naar de luxe en verfijning die de hoeksteen vormen van de zakelijke persoonlijkheid van JGM Capital.

Foliedruk zakenkaartjes. CO2 neutrale productie door Drukkerij De Bij, Amsterdam.

500 grams Fuego Stone Coal Black papier. Zwart, wit en koper foliedruk. Geen inkten gebruikt.

Het emblematische logo van JGM Capital bestaat uit een stralende zon met 33 unieke stralen - een idiosyncratisch detail op verzoek van de klant. Deze zon koestert een klassieke piramide, een toonbeeld van duurzaamheid in de brede zin van het woord, en illustreert de diepe essentie van JGM's wijselijk gekozen investeringsalternatieven.

JGM Capital website responsieve weergave: smartphone.

JGM Capital website responsieve weergave: tablet.

BACK

English
Ga naar de inhoud